Anotace: ...
Hádej, hádej hadači
co budoucnost má skrývá,
podstrč svou verzi vladaři,
co život jeho skýtá.
Prázdná ústa, šedá řiť,
futura je jistá,
k smrti černé bílý klíč,
zde bude vaše bysta.
Bysta červa bez páteře,
pro vaši čest a slávu.
Den zapíše se do kalendáře,
kdy budou obratlovci v právu.
Na délce v čase propojené
s deklinací ke sklonům
řádově poraženým ve válkách
srdcí a dál..
16.05.2019 00:32:40 | milík