Pochopil jsem to dobře, že jde o nová ,,stáda z jiných krajůˇ", do počtu ovcí doplňovaných, aby ovečky mlčící, vlkům nechyběly? Když už původní stádo ovcí je počtem řídké? Nebo odkud se asi vzala ta nová stáda vlkům mlčící? Že by nově narozené ovce? Tak si jen, jako dobrý pastýř, ty ovečky počítám...jedna ovečka, druhá, třetí...mám rád své již dospělé, i jiné děti. A pořád mi nějak nevychází do počtu ,,nová stáda" a jedno původní, v jednom stádu ovcí, oveček. Asi je to způsobeno tím, že i když vlci se dělávají hodnými, pořád jsou to vlci, a asi kradmo potají prostě ty ovečky si různě použírávají, a je si tak různě asi i upírsky povysávajíc...přeci jen jsou to vlci, kteří neumí jinak žít a si při tom slastně výt. Jo, takhle by mi to matematicky vycházelo...jedna ovečka, druhá, třetí...mám rád své již dospělé, i jiné děti.
30.07.2017 02:28:27 | Dobrovský