vynikajicí mužové
čechové statečný
není to růžové
a všechno je zbytečný
pořád středověk a krutá robota prostého lidu
propadlého ve všeobecnou malátnost
nepřipraveného pro život věčný
ducha svého moří
klevetnictvím a pletichami
místo aby pána svého
vzali holí po hřbetě,
který znuděně objíždí své statky
a odívá myšlenky lakotou.
Neumíme zvládnout ani sebe, ale ostatním vládnout chceme. Protože Moc je mocná, dokáže vše.
12.09.2017 10:52:52 | Lighter