Povolební projevy
Na ulici lezou krysy,
už je to tu jako kdysy
špína a pach hniloby
jak ucpané záchody.
Každý se tu natřásá
jak kohoutí okrasa
dává rady, vychovává
spršky keců, sláva, sláva.
Je mi z toho na blití
zatím nejsou zabití
až projeví se emoce
skončí mrtví v potoce.
Nebaví mě politika
nechci být tu za kritika
avšak co se kolem děje
nekonečně mě to sere.
Povolební projevy
výlevy a nálevy
povolební koalice
šutrem přímo do palice.
Přečteno 952x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)