Zemřela Evropa, do hrobu dána
běloši po ní zůstali,
i přicházeli každičkého rána
a Evropu svou hledali
A mrtvá Evropa z hrobu jim spílá :
Hlupáci běžte už pryč,
to vaší vinou jsem zahynula
teď předejte muslimům klíč !
Co na hrobě bylo napsáno
to všichni už dobře víte :
Humánní ke svým vrahům,
hloupá do poslední chvíle !
Credo je nevěřit v nic. To jsou hodnoty liberálních Evropanů. Bohužel...
04.03.2023 00:16:45 | Vavřineček