Člověk... pán tvorstva... z něj hromádka popela
z kremační pece do volebních uren
Jago leč není jen figurou z Othella
pošle nás do kelu... nehne ni brvou
kremace namísto demokracie
voliči smutně se na hlavě drbou
nezvracet nad hlavou státu... ať žije
na pohřbu ať zahrajou Duran Duran