Jsem komunista.
Anotace: Pro všechny idioty s červenýma trenkama.
Jsem komunista,
vím dobře, co se chystá.
Nová revoluce, dozajista.
Děti nosí plenky, a
já červené trenky,
milerád napiju se, když
přede mě postaví plné sklenky.
Jsem rudej až po uši, a
říkám, co se nesluší,
vždyť říkají to všichni, tak
demokrate, zjihni.
Jsem komunista rád,
a šířím mýdla smrad,
a nikdy nemám hlad, tak
proč mě nikdo nemá rád...?
Přečteno 791x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, ARNOKULT, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)