Díky za odpověď i když sdílím odlišný názor. Je fajn, že je svoboda názorů a smyšlení. Jen zbytečně neplýtvám energií a vypínám. Pro moji ekonomiku těla je to šetrné. A taky. Té "zaručené pravdy" je už okolo tolik... kdo by o tu moji stál.
06.01.2019 13:37:20 | šerý
Ten verš "portréty vyhublých ptáku" tak to se ve mě pěkně zaseklo. Ale obecně politika si hraje beze mne. To už zlatá Sparta.
05.01.2019 13:17:28 | šerý
Když ona ale politika ovlivňuje naše bláhové žití básni zaslíbených tvorů. A plíživý hnus dokáže více ničit sny než náhlý šok. Normalizace společnosti a ekonomická prosperita bez vidění kohokoli dalšího mají mnoho společného. Díky.
06.01.2019 02:14:55 | Now