nevěřili optimisti
že se vrátí komunisti
věděli však pesimisté
že to v tomto máme jisté
realisti v baru bdělí
nelení a jenom lejí
No jo, je to bohužel tak. Pěkně napsané.
28.01.2019 19:53:11 | danaska
naštěstí je krom optimistů, pesimistů a realistů také hrstka básníků, díky kterým se tou mizérií dá projít s vtipem a snad i bez větších ztrát na duševním zdraví.
29.01.2019 00:14:58 | ElaJah
Být v baru "bdělý a realista zároveň" je spirit(uááální) hloupý optimismus...:-))
28.01.2019 13:38:28 | Lighter
realista v baru ví, že se nemá dívat jinam, než na dno svých sklenic, číší a pohárů. realista v baru ví, že to nejlepší, co se mu může stát, je, že si nebude pamatovat, co viděl. realista ví, že toho bude litovat. ale realista také ví, že to nebude o nic horší, než kdyby se koukal doma střízlivý na zprávy v televizi. realista leje.
28.01.2019 16:31:51 | ElaJah
Není špatná :)
Pravdivá je :)
28.01.2019 12:41:17 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA