Konečně vypadli ?
.
Slyšte slyšte
( již z dálek to tu vře )
Kam sen tam pohřebiště
Zde místo kde nikdo
neumřel !
Všude se kladou věnce
( mnoho vdov unyle tančí )
Nový den amplion hlásí
Poslední čert uhání ulicí
a sedí na komanči
.
.
Přečteno 526x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková, šerý, Marten, pendejo Noise, vlnka
Komentáře (4)
Komentujících (4)