Jakože, nejsem rasista, ale
Ty kolonaviry - to sou takový svině!
už nám vykoupily všechny roušky v lékarnách
a vyrabovaly všechny těstoviny v Albertě
a dokonce i v Tesku naproti!
Ať si zalezou pěkně zpátky do Číny!
Už to tu vypadá zase jako v 69
kdy tatík stával každý ráno 3 hodiny ve frontě
kvůli banánům
- a pak kolikrát na něj ani nezbyli!
No, nevim, jak vy, ale já mám těhlech rusáků u nás už po krk!
Však kvůli tomuhle sme přeci tenkrát klíčema nezvonili ne?
Jakože mladý už si to vůbec nepamatujou, jak to tenkrát bylo
a pořád někam lítaj.
To já bych to rovnou střílel
ty kolonaviry...
Dobrá .-)
Ráda dávám ..ST..
Jen mi tam vadí ta hrubka....banány na něj nezbyly .-)
14.04.2020 22:19:52 | Jaruška
Zavřeme hranice, ne? Vir bez víza nebude mít šanci.
Nebudu psát, kde bydlím, ale u nás Lidl v pohodě - těstoviny, rýže, mouka, všechno tady je a je toho dost. A nejvíc kolínka, nikdo nekupuje kolínka! :-D
03.03.2020 22:28:49 | Schíza