Temný rytíř
Anotace: Moc slov, demagogie, politiky, lží
Ve svitu měsíce
Přišel,
Odnesl s sebou tisíce
Ztracených duší,
Jež neměly kam jít
Bloudily -
teď konečně nalezly svůj cíl
A všichni šli za ním
V naději, V domnění,
Že on je tím,
Který je jednoho dne
Měl přijít zachránit
Místo toho však
Jen pokračovali v jeho prokletí
Jejich duše bledly, zmíraly
Navždy svrženy do nitra propasti
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozmarýna, Marten, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (4)