Dře to vře to
odklepnuto.
Zajato do sítí
plných chyb
za nos tam se
chyť. Nebuď jako
dřív, buď jasně a
stručně zavilý. V
otázce své hrdosti
jemně opilý. Opilý
nevinný zvrácený
na počátek toho
všeho vrácený.
Jsou na té lodi
jako dobytek. Kdo
černí lidé z Afriky.
Unesli je do Ameriky.
Knoflíky odepnuty pro
ně svět tak krutý. Na
demokracii chtěly si hrát.
Ale jen pro někoho byla
určena,na ty druhé čekal
lynč. USA není moc dlouho
demokratický stát. Chceš tu stát
a něco říkat, tabák žvýkat, stejná
práva pro všechny. Potom můžeš
demokracii vítat, virtuálně nad horamy
jako orel lítat.
Prý chtěly nezávislost.
Cože to chtěly právo neměly co
chtějí svobodu, blázne jdi si pro
vodu. Hoď si kýbl na hlavu vytři
podlahu.Ty chceš vlastní stát a přitom
jiné zotročuješ. Nezasloužíš si
nic, jen kolonií zůstat tak se mělo
stát. Nebo ten zmrd španělský si
na mořeplavce neměl hrát.
Evropa, USA, Japonsko,Čína
jste bohatí ale svinstvo máte
na rukou. Je tam hovno které
smrdí. Minulost kolonie celý
svět byl pro vás, jako med.
Rozkradli jste ho zotročili
lid a pak zanechali být. No
jen klid, oni se nestydí kdo
za ně to svinstvo uklidí. Kdo
jsou ti oni, hele hajzle hrana
ti zvoní. Měl bys to vzít něco
je třeba urgentní, je libo puč.
Kontraktory jsi puč ty ho zařídí
žoldáci spodina hnusná lůza no
je to hrůza, jak funguje svět i
právě v tuto chvýli, právě teď.
Oči zavíráš ale to neznamená
že něco nepěkného zmizí. Trump
co to je, to je nějaký velmi špatný
vtip. Ne já ho nechci slyšet to určitě
fakt bude blbý. To je ta pravá podstata
toho státu vyňata a dána na chlapa kterému
na hlavě hnízdí kdo ví co. Čiré navíc velmi
pitomé zlo, to si zvolily vydláci toho největšího
vydláka, dejte tomu zmrdu padáka. Je docela
zvláštní že my tady taky něco takového máme,
možná ještě o fous debilnější. Aspoň že nemá
v rukou takovou moc, aby zlobil moc. Asi se pletu
není on tady v zemi zdejší, ten nejpodlejší. Někdy
se zdá že je hraje tu hru za jiné země Čína, Rusko.
Je my zle že nám vládne vřed, po boku s rakovinou.