Byl jednou jeden starý čáp
co o svůj letní domov přišel
Přetěžko se mi o tom píše
Však žil též ještě dobrý chlap
Postavím nový dům ti brachu
však ono bude zase líp!
Čáp z vděku jenom 'ano' píp
Jen kde vzít ale tolik prachů?
Když kradli jiní budu taky
vždyť jde tu hlavně o ty ptáky
Již nemám strachu že mě lapí
Jo dobro nemá nikdy dost
a tak tu vznikla spravedlnost
ča pí ča pí ča pí ča pí