Volba
?
Už zbyl nám jen smích
Jako doplněk k pláči
Co je vlastně hřích?
A co k pravdě stačí?
Přímo do očí lhát
Bez sebemenší úcty
Brát jen brát
Podmiňovat si tucty
Problém však nachází se jinde
Necháme se opít koblihou
Kvůli páru drobným
Rozhádat se s rodinou
Nazývat jej dobrým
Rudý mrak z východu
Se smíchem vane
Morálka na nulu
Co dále se stane?
Otupělým rozumem
Máváme rukou
Zaslepeni konzumem
Stali se sluhou
Po zemi se plazíme
K východu slunce
Postupně se srazíme
Na velikost pulce
Už
Třicet let bez řetězů
Stále však s pouty
Nyní bez ohledů
Změníš to ty?
Kohout kokrhá
Je čas vstanout
Nemůžeme znovu padnout
Nemůžeme dále spát
Či jen snít
Mocnosti se bát
A zemi nechat hnít
Vzbuď se!
Občane
Nastává nový den
Obloha plná je mraků
Končící sen
A chůze raků
Nemůžeš dále couvat
Udělej krok vpřed
A přestaň zoufat
Překonej ten vřed!
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Ňuf production alias R&R
Komentáře (1)
Komentujících (1)