Jeřabina v horách
Anotace: Hrdost a odhodlání
Jeřabino vysoko v horách,
zkroucená i rovná.
Zkroucená zimou, vichrem, rovná ve své pevnosti a nezdolnosti.
Kdo z nás se stejně svého života zhostí?
Ty nejsi jako ptáci,
s jarem přilétají,
a když podzim přináší utrpení,
do cizích krajů se ztrácí.
Hory přináší ti těžký osud, jeřabino,
nikdo nepřijde, aby přinesl ti spásu,
ta přichází pouze skrze tvé vlastní odhodlání,
nemysleme si, ani nás nikdo jiný nezachrání.
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: JanPlamínek, Emily Říhová, Donne, jenommarie, šerý, Vivien, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)