Nevlídné zimní nebe
Na stezce podél kolejí
zebe, zebe
Za vlakem vločky prašanu ve zmatku se rozletí
Tahle doba rozsévá prokletí
Vločky rozletí se do všech stran
Jak zmatky v našich hlavách
Běžím sem, ty onam
Vločky snad časem spadnou zpět na zem
Kdy? Dnes už na tom nezáleží
Amen