Naše vláda
Anotace: Mimo obrovských ztrát na životech nyní během COVIDu způsobuje naše vláda ještě další obrovský problém, problém týkající se především budoucnosti nás všech.
Naše vláda, vláda ČR,
to jsou strašní kokoti.
Proč je stále lidé volí,
proč jsou lidé kokoti?
Státní prachy rozházeli,
spravedlnost nikde,
budoucnost nám likvidují,
co s tím můžem dělat?
Občané co volí ANO,
mozek zřejmě nemají.
Negramotní idioti,
proč jsou stále svobodní?
Já chci světlou budoucnost,
nechci umřít v hladu.
Zatím se to dá zachránit,
nenechte to zajít dál.
Volte prosím, dobré strany,
ne ten odpad z ANO.
Lidé chytří, budou vděční,
vy budete se mít zas líp.
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: Medved23
Komentáře (2)
Komentujících (2)