POLITIKA XXI
všechny ty prázdné rybí pohledy
plující na vlně kolébání davu
před nímž se tyčí strnulé solné sloupy
z nichž se úlisným potem rozpouštějí přebujelá ega
a skapávají do koryta slizu
jímž se mlaskavě brodí touha po vlastním prospěchu a moci
krajina křivých zrcadel
zdeformovaných šklebů a lepkavě ulpívajících hesel
kohoutí zápasy vyhládlých makabrózních stvůr
hnilobnou záští rozložený dvůr
infantilní hry pro zdětinštělé nevzdělance
honba smyslů zbavených predátorů
za kusem červivého žvance
Praha, 27.3.2021
https://www.youtube.com/watch?v=0p7EdPXSsVU
VŠE je pravda pravdoucí,pěkně ostře jsi to vystihl.
..ST..
29.03.2021 21:57:39 | Jaruška
Tady na tomto světě to nikdy jiné nebude, avšak to neznamená, že nezažijeme něco krásného Tam, stačí jenom málo, stačí jen Věřit.Hezky jsi to Pepo podal o těch slizounech nenasytných.
29.03.2021 18:35:08 | Jeněcovevzduchukrásného
Jako bych zaslechl Karla Kryla, Jo jo "Demokracie rozkvétá byť s kosmetickou vadou
Ti, kteří kradli po léta dnes dvojnásobně kradou
Ti, kdo nás léta týrali nás vyhazují z práce
A z těch kdo pravdu zpívali dnes nadělali zrádce…"
29.03.2021 00:52:25 | Clown
to ses do toho pěkně opřel.
28.03.2021 21:04:51 | Slav Milo