Odvaha
Anotace: odvaha, nebáť sa, práca
Sedem je statočných.
Zachránia tento svet.
Svet odpor nekladie.
Vezmú ho na výlet.
V batôžku spomienky.
Svet prácu rozdelí.
Večer sa stretajú
už takmer pri cieli.
Po ceste prekážky.
Dobro im nedá spať
Isť pravde oproti.
Viac na ňu nečakať.
Každý z nich ukáže
to čo v ňom nevidieť.
Prečo sa divíme?
Statočným patrí svet. (Janko Choma)
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková
Komentáře (0)