Je to tady,
lidí řady
proti sobě,
chvíle zrady,
volnost zlobě.
Slzy doby,
mír se drobí,
vrazi drazí,
bez viny, coby,
soudci nazí.
Modrá, žlutá,
moc je krutá,
mír je zabit,
pravda zutá.
ZBRANĚ NABÍT!
Půjdou dál,
kdo by stál?
Půjdou ničit,
jak chtěl král.
Prapor vzyčit.