říkanka plyn-nula
Anotace: vzdor otroka osudu - vraždy platit nebudu - kdo zve fosilie z hrobu - ten se rouhá Pánu Bohu
je to pravda můj ty synu
zavřeli nám kohout plynu
ber sekyru a já pilu
ukážeme světu sílu
nepouštěj k nám čerte plyny
utři z huby mastné sliny
do řiti ti dáme špunt
však tvé plyny jsou jen šunt
ohřeje nás teplo z nebe
slunce svítí to vás sere
stromy rostou si v syntéze
každý hlad má svoje meze
pevný bude náš teď postoj
na stráži si důlek prostoj
bojkotem najevo dáme
že se jen tak nelekáme
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Kan, paradoxy
Komentáře (1)
Komentujících (1)