Ta dnešní doba
Anotace: Napsáno po kauze Kúdely.
Kdysi pravda byla všechno
nyní barvě ustoupila.
Celá tahle dnešní doba
velice mě zarmoutila.
Rasistou se lehko staneš
už za jiné názory,
menšina má rovnou pravdu
i nepravdě navzdory.
Staré dobré být si roven
už některým nestačí,
že prý automaticky jste v právu,
stačí jen být jinačí.
Tohle se však nezmění
budeme-li tiše stát
a hlupáky bez ostychu
necháme tu v klidu lhát.
Tak se hlavně ozvat neboj
a za pravdu bojovat,
kdo jí však nechá padnout
jistě bude litovat.
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Lighter, CULIKATÁ, Caliéry, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)