V Česku ta cestička na sever
V Česku ta cestička na sever,
tou přijel Přemysl
tou přijel Přemysl
také prezident Petr Pavel.
Tou přijel Přemysl
tou přijel Přemysl
také prezident Petr Pavel.
Buďte v matičce Praze vítán
buďte v matičce Praze vítán,
ať mir v srdcách kvete
ať mir v srdcách kvete
Českej národ Bohem milován
ať mir v srdcách kvete
ať mir v srdcách kvete
Českej národ Bohem milován.