Anotace: Inspirováno při studiu historie dělnického hnutí 19. století.
Soudruhu Johanne Moste
říkám to sakra už posté.
Budeš-li metat bomby,
čekaj tě temné katakomby.
Lid chce svobodu a chléb!
Nikoli v těle pumy střep.
Je třeba použít rozumu a citu,
nový svět nepostavíš z kila dynamitu.
"Propaganda činem násilným" je něco jako dnešní "podpora války je jedinou cestou, jak dosáhnout míru." Absurdní, ale zřejmě mocensky účinné, tyhle vynálezy americké...
10.03.2023 14:37:26 | Lighter
Pravda, pravda. Jen blb si myslí, že svět tvoří, když kolem sebe všechno boří
10.03.2023 10:26:06 | Kan
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?