Prospal jsem dobu plnou nadějí
dívám se zpět a je mi špatně
dnes bych snad asi raději
nechal to ležet někde na dně.
Dovol mi náhled staršího muže
co něco zažil a prošel roky
trny má každá rozkvetlá růže
a každá cesta podél stoky.
Nic není bílé nebo černé
šedavé myšlenky rostou z toho
jen pro ty všechny věrné
nezbylo v životě mnoho.
Zbylo dost stínů barevných,
vždyť k životu patří pláč i smích...
Krásný den přeji
07.05.2023 00:35:45 | Emily Říhová
tahle se líbí, dobře ty ;)
04.05.2023 09:09:05 | Constantine