Anotace: Taková malá Krylovina
Znám ošuntělý baráky
Na vlajky maj dva držáky
Vedle naší trojbarevné
Jedna rudá visela
Díky Bohu, díky bohům
Že už dávno zmizela
... a na čas dvoubarevná
ji, k nelibosti rudé, nahradila:)
13.09.2023 18:33:47 | Žluťák