Jsme jen čísla rodná
a nebo telefonní
jsme elita nebo škodná
podle toho, kdo jsou oni.
Jsme jen řádek v evidenci
statistické číslování
mravenci a vyděděnci
loajálně očkovaní.
Jsme plátci jejich zisků
sociální prosebníci,
hodí nám kost na misku
ať poslušní jsme jako psíci.
I ccino v tom vidí kus pravdy...každopádně je super, žes všem dal na výběr: Elita nebo škodná... to podle toho, kdo jsou oni!!! To je fakt skvěle napsaný...vystihls cosi dost podstatného...ráda jsem četla :-)
02.10.2023 08:48:04 | cappuccinogirl