Anotace: :(
Nic už není jako dřív
místo pravdy jenom píp
a tak si říkám kde je změna
neboť lež je stále stejná
tak jak dříve jedna byla
aby pravdu zahubila.
pravda se naštěstí zahubit nedá... možná tak na chvíli přehlušit a překřičet...
21.10.2023 08:02:22 | Sonador
Drž se.
21.10.2023 07:56:36 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?