Zákulisní podvody
korupce a odvody
čistý štíty před TýVý
nabubřelé manýry.
Vítej v České republice
kde už hasne naše svíce
elektřina není pro nás
vládu vede tupej ocas.
Pravda je dnes nenávistí
kterou zbraní v dlani jistí
onlajnový hlídači
pavlačový sběrači.
Vracíme se zase zpátky
před sametové svátky
svobody a opojení
v téhle zaprodané zemi.
Svoboda internetu (projevu ale ne už po projevu) bude (ve jménu korektnosti a bezpečnosti) brzy řádně hlídána a tím pádem (za tyhle "demokratické" služby) i zpoplatněna (samozřejmě zdaněna)! Protože svoboda není zadarmo. (implementováno dle směrnic Eu)
12.01.2024 13:02:06 | Lighter
ty to sem teda sázíš ;)
12.01.2024 09:08:26 | stormeater