Když se všechno rozesere
svět táhne jenom nenávist
člověk s člověkem se pere
pravda drhne jako píst.
A ty se divíš nasranosti
co mě ráno probouzí
kdy i malé maličkosti
mě od rána popouzí.
Co se to tu kurva děje
kdo popřel smysl lidskosti
kam jen že to sakra spěje
v téhle době krutosti.
Špatné vlastnosti jsou ale taky "lidské". V dnešním negativním světě plném "lidských špatností" je vlastně podivuhodné, že slovo "lidskost" má stále pozitivní význam...
02.02.2024 14:51:44 | Lighter