K čemu nám je politika
když pak za ni volič pyká
kde lži jsou cukrem kampaní
a zloději jsou kumpáni
a špína teče ze všech stran
k eráru slety černých vran
a na svou čest nám slibují
že jen za nás bojují
vždyť z eráru krev neteče
a dres se zase převleče
a voliči jsou omámeni
to jsou ale jiné změny
než jsme přeci volili.
Dělají z nás debily.