Nic už není
v této zemi
jako dříve.
Lidé se mění
na hyeny
během chvíle.
A prachy mizí
v kapse cizí
z eráru.
Žijem v krizi
s televizí
v maléru.
Lživá slova
mozek klovaj
bez výčitek.
Nová doba
lež a zloba
změna dítek.
Nástup moci
všude cvoci
psychopati.
Občan ovcí
v tichém kotci
na oprati.
Trest a vina
kocovina
z rozsudků.
Nové klima
pohlaví stíná
z posudků.
Selský rozum
změnil konzum
v trosky bídy.
Ztratil se um
zvítězil rum
a grindýly.