skládám si slova do vět jak korálky
mír jsou jen chvíle od války do války
krví se plní rýhy osudu
až skončí další, už tu nebudu
pomalu kape tíseň červená
každý už chápe, co to znamená
volební urny smrdí po hlíně
budoucnost naše ... černá jedině
vyber si, kdo ti smyčku uváže
uzel je pevný, jak se ukáže
lepivé sliby svině chrochtají
komu se líbí lhaní partají?
Politice se vyhejbám jak čert kříži...co schvátí, to dočista otráví... ale musím ti říct, že tvý vyjádření míru jako od do...je skvělý:-)*
06.06.2024 15:33:35 | cappuccinogirl
politika je nejodpornější věc, kterou lidstvo vymyslelo. Dnes kulminuje období hnusu, které před každými volbami zaplaví zemi.
07.06.2024 08:54:07 | zase já
Vítěz se má. Budoucnost zlá. Je to naše volba. Nebýt na koni, jen štolba.
06.06.2024 12:13:27 | Lighter