Na Kráľovej holi!

Na Kráľovej holi!

Anotace: Na Kráľovej holi, nestojí strom zelený

Na Kráľovej holi,
nestojí strom zelený,
ale je tam Vysielačka
a z nej každodenná
bratislavská sračka,
sa valí
do slovenskej zemi.
Autor hombre123, 01.08.2024
Přečteno 45x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí