T.R.
Anotace: život není jen o lásce
Každý boj
potřebuje symboly,
někdy je to jak,
kamínky házet do vody.
Každá změna
potřebuje proroka,
i Kozina přece říkal,
do dne a do roka.
Od břehu k břehu
tvá zem se rozkládá,
ty dobře víš
kdo ji teď ovládá.
Tak na ulici,
doma i v putyce,
vyměň pár slov,
v písni lidu.
Král má vojsko
na ochranu,
ten schová se,
na zámku, za ohradu.
Ať varování
zní před další obětí,
God save
our children.
Přečteno 85x
Tipy 6
Poslední tipující: zase já, cappuccinogirl, Psavec, Marten, mkinka
Komentáře (0)