Ministerský předseda
od pravdy si odsedá
není krásná jako lež
zvlášť když pořád lžeš.
Ministerský předseda
nezná pocit bez chleba
z platu může dlouho žít
spoustu trafik nakoupit.
Ministerský předseda
nezná svého souseda
zná jen ego v zrcadle
a to je pro lid fakt už zlé.