Komise smutku a nudy
volební místnost je tudy
občanku prosím mi dejte
do urny hlas odevzdejte.
Zvolte zas trafiky pro lidi
co vlastně vás nenávidí
jste pro ně póvl a socky
díky vám žijou si božsky.
Pohřběte hlas v této urně
netvařte se tu tak spurně
sliby se radostně slíbí
po volbách dějou se divy.