Fijalenko
Anotace: Humus a smrad po nic zbyl..
Fialenko ty prase,kde se tvoje duše pase?
Ty a tvůj sněm sviní,Vaše duše ďábel špiní. Je to humus smrad a lži, všichni lidé o nich ví. Smrt je blízko vidí Vás, jde si pro Vás zas a zas..
Na pokraji světa kde je konec, přijde Pomsta zazvoní Vám Zvonec..
Přečteno 66x
Tipy 2
Poslední tipující: zase já
Komentáře (1)
Komentujících (1)