Tam kde ulice nemají jména
nebo se stále mění
tam přichází doma temna
a nepříjemný změny.
Tam kde oponent je hanoben
a dvojí metr plane
tam je člověk podroben
a čeká kdy dostane.
Tam tlučhubové chválí sebe
a mění stále podmínky
a daně rostou až do nebe
až jsou z lidu sardinky.
Je smutné toto prožívat
a bát se vlastních názorů
nechci dělat kroky vzad
a stát někde v pozoru.