Když Marcia tančí, je to amor

Když Marcia tančí, je to amor

Anotace: Musím se přiznat, že při psaní tohoto textu jsem se zadejchal...

 

Když Marcia tančí

 

Když Marcia tančí, tančí celé Rio
Když se Marcia směje, chce se ti taky smát
Když Marcia lže, chce se ti taky lhát
Když Marcia miluje, chce se ti taky milovat

 

Když Marcia tančí, tančí celé Rio
Má to nějakou magii v sobě
Má to něco v sobě, nebudu ti lhát
Když Marcia tančí, tančí anděl i ďábel

 

Když Marcia tančí, tančí celé Rio
Když se Marcia směje, směje se celé Rio
Když Marcia lže, lže celé Rio
Když Marcia miluje, miluje se celé Rio

 

 

Inspirace: Rita Mitsouko - Marcia baila

www.youtube.com/watch?v=XUjne298BdM

‐--------------------------------------------------------------------------

pod čarou:

 

Když Marcia tančí, je to elementární věc
Když to jednou spatříš, chceš to hned
Když Marcia tančí, mění se ti před očima svět
Když Marcia tančí..

 

Když Marcia tančí, mrtví vstavají z hrobů
Když Marcia tančí, slepím se vrací zrak
Když Marcia tančí, do žil proudí živá voda
Když Marcia tančí, nožky neklidně poskakují

 

Když Marcia tančí, je to emotivní věc
Když Marcia tančí, mění se ti před očima svět
Když Marcia tančí, chceš tam být hned
Když Marcia tančí...

 

 

Autor Darbe Sao, 10.10.2024
Přečteno 35x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, šuměnka, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..mluví srdce, emoce píše
a vnímá ohromení
a tvá duše dívá se a cení
že tělo v pohybu dokáže zázrak v břiše..

tvůj text i malba jsou skvostné!!

10.10.2024 09:10:49 | šuměnka

líbí

Moc ti děkuji, dnes jsem chtěl čtenáři udělat radost, doufám, že máte úsměv na rtech...

10.10.2024 09:44:59 | Darbe Sao

líbí

obrovský - koutky přes celý obličej :))

děláš radost - a nadále si takhle hrej...

10.10.2024 12:06:57 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí