První damka

První damka

Anotace: to jsou věci...

I první dáma
chce mít kousek moci
nestačí ji,
že zatím dobře močí

Rozjela bussiness veliký
Teď bude chtít přidat
kdejaký obejda
(z Afriky i Úkáček)
A to bez vytáček!

Již nyní
štebetají na střeše vrabci
chtějí přidat slavní
i neslavní dravci!

Kdo zaplatí
ten shon zbytečný?
Co vymyslel
Pan Prezident nevděčný...
Autor v.hercik, 14.10.2024
Přečteno 28x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí