Rybu bez hlavy

Rybu bez hlavy

Je-li otec generál,
pak je matkou smrt,
poctou je ti funerál,
úředního spisu škrt.

Chladný kov sytí chlapců těla,
přec svatá válka to tak chtěla,
pro vyšší dobro, pro domovinu,
ztrať synu těla třeba polovinu.

Nepozbývejte na morálce,
káže plukovník rádiem,
popíjejíc čaje s opiem,
za frontou 7 kiláků v dálce.

Velí se snadno všem divizím,
pěnězům a životům cizím,
proto lide svou moc nevzdávej výš,
nebo co upekl sis to si taky sníš!
Autor Neo, 21.10.2024
Přečteno 38x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí