Představ si

Představ si

   

 

Představ si

 

 

Představ si

Pokládám ti k nohám květy

Do tvých očí se dívám

Máš je modré jako je dnes obloha

Skrývají se v nich celé světy

A mnohem víc

 

 

Představ si

Pokládám ti k nohám květy

Které jsou trochu uvadlé

Za to se ti omlouvám

A za dalších spoustu věcí

Už dávno jsem ti chtěl říct

 

 

Představ si

Že není žádné peklo

Že není žádný ráj

Nic s toho neexistuje

Všechno si to vymysleli

Aby mohli strašit malé děti

 

Představ si

Žádný Bureš, Tramp, ani Putin

Žádná miliardářská představa

Žádné globální oteplování

Žádné války kde musíš zemřít

Žádné peklo ani ráj

 

 

Představ si

Všechno si to vymysleli

Aby tím mohli strašit malé děti

Myslíš si, že jsem snílek

Ale já si klidně zuju boty

To je má představa

 

 

Zajímalo by mě

Jestli jsi ještě schopná

Vidět jinak náš svět

Než jak ti ho předhazuje

Jejich chorobná představa

Buď peklo, nebo slibovaný ráj

 

 

Je to jen jejich chorobná představa

Říkám, představ si

Kde myšlenka obaluje atom

Představ si, co se děje potom

Představ si, svět

Kde není žádné peklo, ani žádný ráj

 

 

Kde se staráme o budoucnost

Našich dětí

Kde nekolabuje doprava

Kde staří nejsou přítěží

Kde cítíš potřeby druhých

Představ si...

 

 

 

 

Inspirace: John Lennon - Imagine

Autor Darbe Sao, 02.11.2024
Přečteno 42x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, mkinka, nehledaná, Psavec, neumelec_zivota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Představuju si...
A přestavuju svět...
A protože jsem dobrej stavitel
Mám hned
Kolem sebe
Ne, určitě ne nebe
Ale docela fajn flek k žití:-)))*

PS: dík za toho Lennona, jeho Imagine je super*

03.11.2024 10:21:30 | cappuccinogirl

líbí

Tak to je fajn, gratuluji a ať to vydrží...

07.11.2024 10:41:22 | Darbe Sao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel