Mocipáni

Mocipáni

Anotace: Peníze zprzní každého. Inspirace :Egon Bondy.

Koukej malý Matýsku

jak pejsek mocipána chčije do písku

dětské hřiště smrdí, tleje

kór když se… vybleje.

 

Doutníky si (po) vykouří

v opilosti oči mhouří

zasedali na vládě

pro zákony prokleté

Autor Krahujec, 10.11.2024
Přečteno 29x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel