Anotace: Stačí tak málo a žilo by se nám i jim lépe... Teď jen zbývá, aby se každý zamyslel sám nad sebou...
Tak nevím, jestli se mám smát nebo brečet... Každopádně to je snad nějaká telepatie, nebo co...
20.05.2007 20:25:00 | lidus
souhlasím se všemi komentáři i s básní
a nejvíc jsem si z toho asi odnesla tu lišku
19.05.2007 18:17:00 | Rádoby zoufalá
hodně lidí si tuto pravdu uvědomuje...smutný je, že s tím nic nedělají...:o(...
19.05.2007 14:23:00 | Severka
kdyby si lidi víc uvědomovali vypadalo by to tu jinak, moc hezká :-)
19.05.2007 12:30:00 | Gabrielle Taroka