Jako láska
Květ růže, růže poupátka
nás ušlechtilou krásou vábí
a plátky jemné nad hedvábí
jsou jako tváře děťátka
květ růže, růže s poupátky
královský titul právem nosí
když na nich září kapky rosy
jsou krásné jako z pohádky
Pod listím ostré trny skrývá -
Tak jako láska důvěřivá
vzatá do dlaně poprvé
poranit může do krve
Komentáře (3)
Komentujících (3)