Fialky
Jaro když louky parádí
prvními květy jako mašlí
už chladný vítr nevadí
a teplé místečko si našly
fialky vonné na stráni
fialky zvláštní kouzlo mají
že na duši mě pohladí
a křehkostí mě dojímají
na předjarní splín mívám lék
z té něžné vůně fialek
Komentáře (3)
Komentujících (3)