Anotace: Takový praštěný nápad... co jsem vymyslela s mou kámoškou ruach, když jsme se šli projít deštěm...
Taky nejsem moc pro parodie. Jen některé stojí za pozornost. Ale na téhle jsem dělala s mojí kámoškou:-) Jsme se procházely v dešti a prozpěvovaly si. Pak jsme si vybavily píseň 'Ty jsi ten déšť' z muzikálu Johanka z Arku a na její melodii složily toto:o) Ptákovina, co? :o)))
20.01.2008 14:03:00 | Nikytu
Nemám moc ráda parodie, originál je posle mě daleko lepší! Můj názor!
20.01.2008 09:59:00 | Charibeja
Takhle se mi ten kyselý déšť líbí, Ale ve skutečnosti už nevěším ani prádlo venku.
23.05.2007 11:14:00 | Verule
Jsi má spřízněná literární osoba, protože tvá tvorba mi opravdu hodně říká.
23.05.2007 00:09:00 | Memories