Zpěv snu
Anotace: Drobeček konce léta
Sny slepé mívají dny
ač kolem zpívají ptáčci
a s nimi příroda
celá vysvlečena,
jak u pramene
klečící nahá žena
si češe dlouhé vlasy
žlutého babího léta
s úsměvem a jiskrou,
v očích,
které nezapálí
se rty, které nepromluví
k naději mého "Já".
Komentáře (0)